Zelf een zwembad bouwen?

Niets werkt meer ontspannend dan een frisse duik in je eigen zwembad na een lange werkdag. Bij swimswim geloven we dat dit een recht is voor iedereen. Dankzij onze bouwpakketten met persoonijke ondersteuning wordt de zwembaddroom voor iedereen haalbaar.

Hoewel al onze klanten met een gezonde nervositeit aan hun project beginnen, zijn ze achteraf eensluidend: dit project is voor iedereen haalbaar!

De zwaarste klussen zijn de graafwerken en het storten van het beton. Wij raden aan om deze uit te besteden aan professionele partners (wij kunnen je enkele aanbevelingen doen). Afhankelijk van het type grond en de grootte van uw zwembad moet u hier rekenen op een totale extra kost van ongeveer 3000 euro. Deze is niet inbegrepen in de prijs die wordt berekend door onze prijsmaker.

Dankzij flexibele buizen is er geen nood aan ondergrondse aansluitingen. Alleen aan de skimmer en aan de inspuiters moet je ondergronds lijmen. Geen risico dus op lekken ergens onder de grond.

De meegeleverde pomp en filterinstallatie zijn van Duitse makelij. Alle aansluitingen worden in detail en met foto's en video's toegelicht.

Bereken zelf de prijs voor jouw zwembad.