1 / 10
Kies de perfecte plaats voor je zwembad in de tuin. Laat de kuil uitgraven of doe dit zelf. Zorg dat de kuil aan elke kant ongeveer 50cm groter is dan het uiteindelijke zwembad.
2 / 10
Plaats bewapeningsnetten voor de vloerplaat. Reken op ongeveer 20 cm beton in de vloerplaat. Hier heb je natuurlijk aan gedacht bij het uitgraven.
3 / 10
De vloerplaat van beton wordt gegoten. Deze moet ongeveer een dag drogen alvorens je aan de volgende stap kan beginnen.
4 / 10
De isolatie bouwblokken laten zich als legoblokken stapelen. Dit is echt kinderspel.
5 / 10
De wanden worden straks opgevuld met beton. Daarvoor moet je natuurlijk alle inbouwelementen zoals skimmer en inspuiters geplaatst hebben. In de pyrostur blokken kan je dit eenvoudig.
6 / 10
De liner plaats je eenvoudig zelf. Daarvoor heb je het blauwe hungprofiel op de blokken gemonteerd. De liner klikt hierin en hangt meteen juist.
7 / 10
Je zorgt ervoor dat de liner hangt terwijl er maximaal 5 cm water in het bad staat. Daarna wordt het moeilijker om de liner te manipuleren.
8 / 10
Vul het zwembad met water. Niets houdt je tegen om nu al te genieten. Het gewicht van het water trekt alle plooien uit de liner.
9 / 10
Plaats eventuele zwembadboorden. Je kan dit natuurlijk ook integreren in je terras.
10 / 10
Neem een aanloop en spring met je beide benen in de lucht. Trek je benen naar je toe en laat je in het water vallen met zoveel mogelijk SPLASH. Eventueel kan je tegelijkertijd BOMMETJE roepen. Herhaal deze stap vele keren!